Skip to content

Samarbeidspartnere

Hearts In The Ice | Hilde og Synniva
Hearts In The Ice | Hilde Fålun
Hearts In The Ice | Synniva Sørby

Hearts In The Ice

Prosjekt som støttes av Galleri Polaris

Den 13. september 2019 går startskuddet for Hearts in the Ice, et ni måneder langt prosjekt med mål om å skape global dialog og sosialt engasjement rundt klimaendringene i våre polare strøk. De vil i tillegg observere, samle og videreformidle data til seks klima-relaterte forskningsprosjekter for blant annet Polar Instituttet, Meteorologisk Institutt og NASA.

Prosjektet Hearts in the Ice ble skapt ut ifra kjærligheten til det fasinerende landskapet og det magiske arktiske lyset som er så unikt for Svalbard. Denne fasinasjon var også fremtredende hos Kåre Tveter og hans billedkunst, helt siden han satt fot på Svalbard første gang på 1980 tallet.

Galleri Polaris hyller det initiativ, mot og sosiale engasjement som Sunniva Sørby og Hilde Fålun Strøm viser gjennom sitt prosjekt. Vi er stolte av å være bidragsyter til prosjektet Hearts in the Ice, gjennom å donere 4 av Kåre Tveters Svalbard trykk til inntekt til dette forskningsprosjektet. Disse vil komme for salg i forbindelse med galleriet offisielle åpning på Felix kurs- og konferansesenter 1. nov., der inntektene uavkortet går til prosjektet.

Du kan lese mer om prosjektet på: www.heartsintheice.com og på FB og Instagram.

Galleri Polaris | Felix Kurs- og konferansesenter

Felix Konferansesenter

Galleri Polari's utstillingsarena

Felix Konferansesenter ligger sentralt til midt på Aker Brygge og er et av de største frittstående konferansesentre i Oslo.

Med 24 fleksible møte- og konferanselokaler, 2 kinosaler, restaurant og pausearealer tilrettelegger Felix for alt fra mindre møter til større konferanser og eventer.

Daglig brukes Felix av en rekke bedrifter i nærområdet, til gjennomføring av faste styremøter, avdelingsmøter, seminarer, kurs etc. Lokalene er på hele 5000 kvm, og kan huse arrangementer med opptil 700 deltagere og bespise over 300 i restauranten.

Hos Felix er det personlig service, hyggelig atmosfære og fleksible løsninger som er nøkkelord. For Galleri Polaris er Felix en naturlig samarbeidspartner.

I tillegg til sentral beliggenhet, mye veggplass og kapasitet for mange, imøtekommende og fleksibelt personale, samt daglig besøk av mange mennesker, har Felix også vært tidlig ute med viktige miljøtiltak.

Disse er blant annet utskifting av plastprodukter med mais og bambus, kaffe «kapsler» av papir og nøye kildesortering, noe som gjenspeiler galleriets foretrukne måte å drive på. www.felixkonferanse.no

Fotograf Petrusson

Fotograf Jon Petrusson

Galleri Polaris har et godt samarbeid med Jon Petrusson. På en profesjonell og effektiv måte, har han tatt samtlige bilder av maleriene som kommer på åpningsutstillingen.

Petrusson er en meget erfaren kunstfotograf, noe som er spesielt viktig for å klare å gjengi billedkunst på en presis og riktig måte. Spesielt har arbeidene til Kåre Tveter vært utfordrende å fotografere på grunn av dets sarte transparente uttrykk, og gjennom gjentatte justeringer er vi svært godt fornøyd med det endelige resultatet.

Alle bildene som vises under Kåre Tveter utstillingen er © copyright Jon Petrusson/Galleri Polaris.

Abonnér på nyhetsbrev

Er du interessert i kunst- og kunstutstillinger, vil nyhetsbrevene fra Galleri Polaris holde deg oppdatert om spennende utstillinger, gi deg nyttig kunstinformasjon, samt linke til bildeomtaler.

© 2019 – Galleri Polaris. All rights reserved | Originale sider utviklet av: Din Digitale Butler