Skip to content

Kjøpsbetingelser

Nettgalleriet, www.galleripolaris.no

Nettgalleriet, www.galleripolaris.no eies og drives av Galleri Polaris AS, med org.nr. 822 899 412MVA, registrert på postboks 170, 1325 Lysaker. Galleriet ligger i Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, 0250 Oslo.

Selskapet selger kunst, blant annet grafikk, akvarell og tegninger. 

Som selger står oppført: Galleri Polaris, men all kunsten selges på vegne av kunstner/eier av kunstverket, med galleriet som mellommann. Kjøper er den som står oppgitt i bestillingen.

  • 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH/Bono) blir lagt til all kunst på over kr. 2000,-.
  • Fraktpris legges til pris på varen.
  • Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte bilder på våre nettsider/nettgalleri.
  • Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelse i fotografiene kan variere noe fra originalen. Kom gjerne innom oss for å se originalen.
  • Sjekk ordreinnholdet ditt godt før du bekrefter bestillingen. Du får ordrebekrefelse på epost, så vær nøye når du taster inn epost adressen.
  • Ta direkte kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal hjelpe deg med innramming. 

Betalingsmetode

Nettgalleriet til Galleri Polaris benytter ulike betalingsløsninger for å gjøre det enklest mulig for deg som kunde. Du kan betale med:

Vipps, PayPal, betalingskort eller kredittkort (Visa- og MasterCard). 

Vi benytter PayPay som tredjepart for gjennomføring av korttransaksjoner i vår nettbutikk. Ved bruk av kort belastes du samme dag som bestillingen foretas. 

Ved bruk av våre betalingsløsninger er all informasjon kryptert og utføres med sikker teknologi. Personopplysninger du oppgir behandles konfidensielt, er sikkert lagret og overgis eller sendes ikke til andre parter.

PayPals brukeravtale

https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/useragreement-full

Vipps’ brukervilkår for bedrifter

Ved kjøp i vårt nettgalleri og med bruk av våre betalingsløsninger godtar du samtidig de vilkår som gjelder fra våre samarbeidspartnere.

Levering/Frakt

Som leveringsmetode kan du velge «Hente selv i galleriet», som alternativ. Dersom du velger denne leveringsmetoden vil du få en epost fra oss når vi har mottatt betaling, samt behandlet og pakket din ordre.  

Dersom du ikke henter varen selv i galleriet, men velger å få tilsendt varen, tilkommer det frakt på kr. 297,- på bestillinger i Norge. Vi samarbeider med Bring/Posten om forsendelse av varer i Norge. Normalt sendes varen (uten ramme) innen 3-5 virkedager.

Dersom du ønsker å få tilsendt varen ferdig innrammet, tilkommer fraktpris avhengig av vekt og leveringsmetode. Sjekk med galleriet for bestilling.

Angrefrist

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøp du gjør på internett. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktet, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand som du mottok det. 

© 2019 – Galleri Polaris. All rights reserved | webutvikling: Din Digitale Butler